Top 10 bedste undervisnings apps til IOS for skoler

Mere og mere foregår via apps. Nu ser vi det også i klasseværelset. Især de mindre klasser nyder godt af disse apps. Her ser vi blandt andet apps, som kan hjælpe til i engelskundervisningen. Her bliver apps som Word Creavity Kit og Pili Pop brugt i stor stil. Ud over disse apps ser vi blandt andet også de to populære Puppet Pals apps, som er apps, hvor du kan lave din helt egen historie med forskellige figurer, som du selv kan vælge, styre og lægge stemmer til – virkelig noget, der fremmer børnenes kreativitet.

shutterstock_335040302Lær at læse og skrive med apps

Har du en iPhone eller iPad- kan du også bruge apps som Leo og Mona, læsesjov, Skriv & Lær og knæk læsekoden. Disse apps er tiltænkt danskundervisningen, og her får børnene lov til at lege med bogstaverne, danne ord og læse. I disse apps er der stor fokus på, at børnene skal lege deres læring ind – her er der især fokus på det at læse og skrive, men faktisk også det at kunne betjene en iPad og at kunne begå sig med forskellige elektroniske enheder, som er blevet en vigtig og integreret del af vores hverdag.

Matematik på iPad

Vil du bruge iPad i din matematikundervisning, så findes der også mange gode apps her. Skal der læres brøker, så er Slice Fractions en super god app – her skal barnet hjælpe en mammut med at komme frem, men der er forskellige matematiske udfordringer på vejen. Skal der derimod læres noget om penge, så er appen Pengeby den perfekte app at give sig i kast med. Til sidst skal appen Gozoa også nævnes, da den også giver virkelig god læring gennem leg – her skal børnene klare forskellige missioner for at komme gennem spillet – missionerne er naturligvis relateret til matematik.